Hoi allemaal, 

 

Ik ben Marijn Nijzink, 28 jaar en geboren en getogen in Almelo. Samen met mijn man Mart heb ik twee kindjes. We komen graag bij Ichtus, ook onze dochter Eef geniet van het spelen met andere kinderen in de crèche en het broodje knakworst naderhand.

Ik werk als ambulant gezinsbehandelaar in de kinder- en jeugdpsychiatrie bij een IHT-team. Samen met gezinnen bekijken welke interacties goed werken binnen hun gezin en dit zoveel mogelijk uitvergroten en verbreden vind ik een leuke uitdaging. 

 

Sinds een aantal jaar maak ik deel uit van dare2go. Het is gaaf om mee te mogen werken binnen dit team met als doel de prachtige groep gemotiveerde jongeren te helpen richting een zendingsreis. Hoewel het nu niet in mijn leven past om zelf mee te gaan geniet ik mee vanaf de zijlijn. Ik vind het geweldig dat deze jongeren er bewust voor kiezen hun tijd en energie in Gods werk te steken. 

 

Samen met mijn man heb ik toen we 18 waren een groepsreis naar Kenia gemaakt om te bouwen aan een school en kinderwerk te doen. Dit was een ervaring die ik niet had willen missen! Naast het praktische en geestelijke resultaat in Kenia heeft het ook veel indruk op mij gemaakt hoe levendig en dichtbij het geloof daar is. Ik ben benieuwd welke indruk de reis gaat hebben op onze jongeren en op de plek waar ze naartoe mogen gaan.