Ik ben 55 jaar en getrouwd met Elisabeth en we hebben drie kinderen, Alwin, Denise en Jacco. In mijn vrije tijd mag ik graag klussen in en rondom het huis, verder houd ik veel van moderne christelijke muziek.

Ik woon al mijn hele leven in Rijssen en mijn werk is bouwkundig inspecteur bij WTT

Mijn werk bestaat uit het inspecteren van bouwprojecten , waarbij de inspectie inhoud dat er gekeken wordt of er volgens de wettelijke normen en eisen gebouwd wordt en of de kwaliteit voldoende is. Verder leg ik bezoeken af bij bouwbedrijven die met WTT samenwerken of bij potentieel nieuwe klanten.

Een jaren oude droom om mij in te zetten als vrijwilliger bij een zendingsactie lijkt eindelijk werkelijkheid te worden door de mogelijkheid die Dare2Go mij biedt.

Tijdens mijn aanwezigheid hoop ik mensen te laten zien dat het helpen van andere “vreemde” mensen, voor mij als christen een vreugde is en dat mensen die vreugde ook mogen merken aan mij en hopelijk zo nieuwsgierig mogen worden waar die vreugde door komt.

 

Door het deelnemen aan de reis hoop ik met de overtuiging terug te komen, naar mijzelf en anderen, dat zendingswerk er toe doet, heel belangrijk is en onmisbaar in deze wereld.