Hallo,
Mijn naam is Bert van Oosten, 62 jaar en getrouwd met Petra. Vader van twee kinderen en opa van 7 kleinkinderen. In mijn vrije tijd mag ik graag bezig zijn met m.n. christelijke muziek. Luisteren naar en zingen/meespelen met gitaar . Ook hou ik van schilderen. Ik kan ook ontzettend genieten van Gods schepping, de natuur.

Ik mag met passie op de Passie in Wierden werken als conciërge en verzuimcoördinator. Dit is een evangelische school voor Voortgezet Onderwijs. Daar mag ik ook de gebedsgroepen voor leerlingen begeleiden.

Graag wil ik samen met Dare2Go mijn geloof in Jezus en zijn oproep om er voor anderen te zijn handen en voeten geven. In dit geval vluchtelingen bemoedigen en helpen. 

In mijn vorige reis naar Armenië heb ik sterk Gods aanwezigheid ervaren in de contacten met de mensen daar en de hulp die we mochten bieden. Ervaren dat je impact kunt hebben en het verschil kunt maken. Het is geweldig mooi om Jezus te ontmoeten in andere mensen van een andere cultuur. Daarnaast hoop ik, dat de jongeren van onze reis ook zullen ervaren hoe waardevol het is om mensen in nood te helpen door hun vrije tijd en geld daarin te investeren.