Jasmijn de Jong

Ik ben Jasmijn de Jong en ik ben 19 jaar. Ik doe de PABO in Zwolle en zit in het 2e jaar en hou ervan om actief bezig te zijn. Ik wil graag mee met Dare2Go omdat ik het erg bijzonder vind om zulk werk te gaan doen. Mensen helpen die het echt nodig hebben omdat ze het zelf niet kunnen. Nu ben ik al met school een keer naar Roemenië geweest om soort van hetzelfde werk te doen en dat heeft zo’n impact op mij gemaakt dat ik het graag nog een keer wil doen. Maar nu is het dan ook veel meer vanuit het geloof, wat ik erg belangrijk vind omdat je dat dan ook weer mee kan geven aan de mensen en vooral kinderen daar.

Ik hoop dat we de mensen daar echt kunnen helpen en te zorgen dat die mensen daar verder kunnen. Maar ook dat we het geloof door kunnen geven en ze mee kunnen geven dat ze niet op moeten geven omdat er altijd iemand is die voor hun zorgt.

Ik hoop te ontdekken dat zelfs mensen die het zo moeilijk hebben, dat ze hoop blijven houden. In Nederland hebben wij het allemaal zo makkelijk, maar zo gewoon is dat niet. En als wij dan een kleine tegenslag hebben, gaan we al snel klagen maar dat is echt niet nodig. Ik hoop dan ook met nieuwe moed erheen te gaan maar met meer terug te komen.